Start2Tri – introductiecursus triathlon Den Bosch (deze clinic is vol )2018-01-19T09:43:12+00:00

Deze clinic is helaas vol……….

Start2Tri

De Start2Tri clinic is een introductiecursus van 9 weken. Het doel is om aan het eind van de 9 weken een Sprint (1/8) triathlon op een gezonde manier te kunnen volbrengen, bestaande uit 750 meter zwemmen, 20km fietsen en 5km lopen. De trainingen worden door een gediplomeerd triathlontrainer begeleid.

Programma

De Clinic heeft een duur van 9 weken en start medio eind april met een introductieavond (aanvang: 19:30 uur). Elke donderdagavond zal er een training worden gegeven die om 19:00 uur start en 1 1/2 tot 2 uur duurt. De eerste training is op donderdag 4 mei. Er wordt verzameld in de winkel van Run Bike Walk. De trainingen bestaan uit loop, fiets en combinatietrainingen. Op een aantal maandagavonden wordt er samen met de triathleten van R.D.G. gezwommen in het zwembad Kwekkelstein. Dit is van 22:00 tot 23:00 uur. Ook zal er een aantal keer in het buitenwater (Groote Wielenplas) worden gezwommen. Hierbij dient opgemerkt te worden dat er bij deze training geen kleedruimte is. Daarnaast zullen deelnemers geadviseerd worden over aanvullende trainingen die zij op eigen gelegenheid kunnen doen d.m.v. een schema. Uiteraard kun je ook afspreken met andere deelnemers aan de clinic om deze trainingen samen te doen.

De Clinic start met een introductieavond waarin meer uitleg gegeven wordt en er de mogelijkheid is tot het stellen van vragen. Op deze avond zal ook andere praktische informatie gegeven worden. Voorafgaand aan de eind-wedstrijd zal er een bijeenkomst zijn waarin allerlei praktische informatie wordt gegeven m.b.t. de wedstrijd. Onder aan deze pagina vind u een meer gedetailleerd overzicht van het programma (dit onder voorbehoud van wijzigingen).

Eind-wedstrijd
Aan het eind van de clinic hopen we met alle deelnemers aan de start van de Triathlon Rosmalen te staan. Deze is op zaterdag 7 juni. Meer informatie over deze wedstrijd kunt u vinden op Triathlon Rosmalen.

Kosten
De kosten voor deelname aan de clinic zijn € 60,- per persoon, welke u op de introductieavond contant kunt voldoen. Indien u na afloop (binnen 3 maanden) besluit om lid te worden van triathlonvereniging R.D.G. worden deze kosten in korting gebracht op de kosten van het lidmaatschap van de vereniging. (Alleen geldig bij een volledig lidmaatschap)

Voor de uiteindelijke data, houdt deze site in de gaten of volg Run And Walk op facebook

Deelnamen

  • Om deel te kunnen nemen aan de clinic dient u op de dag van de wedstrijd, zijnde 7 juli 2018, minimaal 16 jaar oud te zijn.
  • Deelname aan de Start2Tri clinic is alleen mogelijk als men nog niet eerder aan de Start2Tri clinic heeft deelgenomen.
  • Deelname aan de clinic is geheel op eigen risico. U tekent hiervoor voorafgaande aan de clinic een vrijwaringsformulier.
  • De kosten van deelname zijn exclusief de kosten van deelname aan de wedstrijd, bestaande uit inschrijfgelden, aankoop championchip en daglicentie van de Nederlandse Triathlon Bond. Indicatie van deze kosten is € 45,00.
  • Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor de inschrijving aan de wedstrijd en dienen zelf zorg te dragen dat dit op tijd gebeurd. Wij hebben plaatsen gereserveerd tot 1 mei. U dient uiterlijk op deze datum in te schrijven omdat de wedstrijd anders mogelijk vol zit.
  • Deelnemers dienen zelf zorg te dragen voor de benodigde materialen, zoals fiets, helm, schoenen, e.d. Opgemerkt dient te worden dat het niet nodig is om dure professionele spullen aan te schaffen. Een simpele fiets voldoet.
  • Het dragen van een helm tijdens de fietstrainingen en tijdens de wedstrijd is verplicht.
Inschrijven

 

Minimaal aantal deelnemers
Het minimaal aantal deelnemers aan de cursus is 5. Indien er niet genoeg deelnemers zijn wordt de mogelijkheid geboden om tegen het voorgaande vermelde bedrag deel te nemen aan de trainingen van R.D.G. gedurende 9 weken en zal een schema op maat en begeleiding worden aangeboden.

Maximum aantal deelnemers
Het maximum aantal deelnemers aan de cursus is 16.

Inschrijven voor de wedstrijd
De deelnemers is zelf verantwoordelijk voor de inschrijving voor de wedstrijd. De organisatie van triathlon Rosmalen heeft voldoende plaatsen voor ons gereserveerd tot 1 mei. Dit garandeert dat iedereen van onze deelnemers die zich uiterlijk op 1 mei aanmeld bij de organisatie ook gegarandeerd is van een startplaats. Hierna zal de wedstrijd mogelijk vol zitten en is deelname aan de eindwedstrijd in dat geval niet meer mogelijk. Bij inschrijving dient vermeld te worden dat je “een deelnemer bent aan de Start2Tri clinic van triathlonvereniging RDG uit Rosmalen”.

Meer informatie

Vragen
Hebt u vragen, stuur dan een email naar triatlonverenigingrdg@gmail.com
of bel 06 -479  45 991

Start2Tri is een initiatief van triathlonvereniging R.D.G. in samenwerking met Run And WalkSport 4 Pleasure.

Programma
Het volledige programma is te zien op triathlonvereniging R.D.G , onderaan de pagina

Inschrijven