Sportpodologie Den Bosch – Sportsteunzolen en steunzolen

Op zoek naar sportsteunzolen of steunzolen ?

Zijn er na het aanmeten van een goede sportschoen en verantwoord trainen fysieke klachten ontstaan? Dan is het belangrijk om te kijken naar de oorzaak van die klachten.

De Run And Walk sportpodoloog legt de focus op het verminderen van sportblessures door het aanmeten van een op maat gemaakte sportzool. Door zijn kennis op het gebied van sportschoenen onderscheidt onze sportpodoloog zich van de reguliere podologen. Daarnaast heeft hij veel ervaring met diverse sporten. Het is belangrijkste doel van onze sportpodoloog is om jou pijnvrij en met veel plezier te laten sporten.

Elke zaterdag is er altijd een podotherapeut aanwezig en kunt u vrijblijvend binnenwandelen met u vragen.

Omdat wij een eigen werkplaats hebben kunne wij binnen enkele dagen leveren en in uitzonderlijke gevallen binnen 1 dag.

De kosten van een sportzool bedragen € 130,00 incl. consult.

Tip : De aangemeten sportzolen kunnen in de meeste gevallen gedeclareerd worden, afhankelijk van de eigen zorgverzekering

Sportzolen kunnen dan ook gemaakt worden voor diverse sporten zoals o.a. hardlopen, voetbal en tennis. Dus voetballers, hockeyers, tennissers maak snel een afspraak.

Op zoek naar sport of steunzolen maak een afspraak met sportpodologie Den Bosch ?

Bel 06-54221413

 

sportpodologie-sportzolen-aanmeten

 

 

 

 

2018-03-26T12:02:40+00:00Categorieën: Hardlooplab, Run And Walk, Run And Walk Nieuws, Sportpodologie, Sportpodologie Den Bosch|Tags: |Reacties uitgeschakeld voor Sportpodologie Den Bosch – Sportsteunzolen en steunzolen