Medewerkers2017-11-07T15:08:47+00:00

Medewerkers Run And Walk Den Bosch

Als u vragen heeft aan een van onze medewerkers, dan kunt u deze telefonisch bereiken tijdens winkelopeningstijden op 073-6126947.
Mailen kan ook naar info@runandwalk.nl en u krijgt binnen 24 uur antwoord.

 

robert-rokven

Robert Rokven – sportpodoloog en sportschoen specialist.

Sinds 2006 eigenaar van Run And Walk Den Bosch. De eerste 5 jaar onder de franchise formule van Run2Day. Naast mijn werk in de winkel ben ik ook sportpodoloog zodat ik een goed schoenadvies kan geven en aanpassingen in de sportschoen kan verzorgen vaak door middel van sportzolen.

 

pleuni

Pleuni – Sinds december 2013 onze mederwerker op zaterdag. Ze is afgestudeerd aan de Hoge school van Arnhem en Nijmegen als sportkundige. In haar vrije tijd speelt ze korfbal en in de winter is ze af en toe nog op de ijsbaan te vinden. In de zomer doet ze veel aan hardlopen en wielrennen. Met deze sportiviteit werkt ze hier met veel plezier!

 

pieter-bas-fysiotherapeut-sport-begeleiding

Pieter-Bas – Als partner van Run Walk Bike zit Pieter-Bas met MotionFactors in de winkel. MotionFactors ondersteunt recreatieve- en topsporters met sportmedische conditietesten, bewegingsanalyses, personal training, fysiotherapie en sportmassage.

 

 

jorien-run-and-walk

Jorien van Amelsfoort – Als mede eigenaresse behapt met het hele administratieve gedeelte van de winkel en vaak in de winkel te vinden om daar te ondersteunen daar waar nodig.

 

 

alex-bekker

Alex – Coördinator gediplomeerd trainer van onze Start And Run clinics. Daarnaast heeft hij zijn eigen bedrijf in het begeleiden van hardlopers www.lerenhardlopen.nl Ook is Alex erkend runningtherapeut