Start And Run hardloopclinics

Start And Run – Hardloopclinic Voor Beginners start 17 februari.

Start And Run is het loopconcept van Run And Walk in samenwerking met Lerenhardlopen.nl uit Den Bosch. Wij laten zien dat hardlopen helemaal niet saai of ingewikkeld is maar leuk, ontspannen en gezond! Een clinic bestaat uit 6 zaterdagochtendtrainingen voor beginnende lopers.

Enthousiaste gediplomeerde trainers geven op 6 achtereenvolgende zaterdagen vanaf 9.30 uur leuke en leerzame looptrainingen. We starten altijd vanaf de parkeerplaats aan de pettelaarse Schans om vanuit daar de Bosche Broek in te lopen. Dus lekker hardlopen in en rondom Den Bosch.

De hardlooptrainingen zijn afgestemd op je eigen niveau en je leert hoe je verantwoord én lekker kunt leren hardlopen. De groepen zullen daarom ook niet groter zijn dan 20 deelnemers om je zo goed mogelijk te kunnen begeleiden met het behalen van uw doel.

Waar en wanneer?

Op 17 februari starten we weer. 6 zaterdagochtenden tussen 9:30 en 11:00 zullen we starten vanaf de parkeersplaats van Croy de Pettelaar om je de beginselen van het hardlopen bij te brengen. De laatste training is dan op zaterdag 24 maart.

Kosten en inschrijven

Een “Start And Run” clinic kost 35 euro, te voldoen bij de eerste les.

Wil je meedoen? Schrijf je direct in via ons inschrijfformulier.

Inschrijven

 

2018-01-06T13:09:41+00:00Categorieën: Run And Walk, Run And Walk Nieuws, Start And Run|Tags: , |Reacties uitgeschakeld voor Start And Run hardloopclinics