Active Move – Personal Training
activemove-logoMet Active Move Personal Training wil Luc Bouwens nu zijn expertise inzetten als personal coach naar een gezonder en fitter leven. Active Move is specialist als het gaat om persoonlijke bewegingsbegeleiding en trainingsadvies. Een exclusief, professioneel totaalbedrijf dat u als klant de aandacht en verzorging biedt die u verdient!


Voetcentrum Berlicum - (Sport-) PodologieRun and Walk werkt samen met podologe Astrid van Osch. Regelmatig is zij in de winkel voor podologisch advies. Soms kan het zijn dat een aangemeten schoen onvoldoende voorziet in de behoefte van de klant. Dan kan het in sommige gevallen nodig zijn een steunzool te laten aanmeten.Voetcentrum Berlicum heeft als Register (Sport) Podoloog overeenkomsten met bijna alle zorgverzekeraars. Wellicht komt uw 'supplement' in aanmerking voor een vergoeding. Lees meer...


leren-hardlopen-den-bosch
LerenHardlopen.nl

Sportieve dienstverlening voor instellingen, bedrijven, organisaties en particulieren die middels een aantal bijeenkomsten de beginselen van het hardlopen krijgen aangeleerd.

 

sportfysiotherapie-den-bosch

MotionFactors

Met MotionFactors hebben we nog meer deskundigheid in huis gehaald. Motion Factors staat voor Conditie en inspanningstesten , Fysiotherapie , personal training en sportmassage  en bevind zich in de winkel waar we een professionele test en behandelruimte hebben ingericht.

 

 

Openingstijden

Run And Walk | Den Bosch
Rijnstraat 28
5215 EK Den Bosch
T: 073-6126947
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Maandag: 13.00 - 18.00 uur
Dinsdag: 10.00 - 18.00 uur
Woensdag 10.00 - 18.00 uur
Donderdag: 10.00 - 20.00 uur
Vrijdag: 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 - 17.00 uur

Koopavond
Donderdagavond 10.00 - 20.00 uur

Koopzondagen

Houd de site in de gaten voor aankondiging koopzondagen

parkeren-runandwalk Parkeren GRATIS voor
en naast de winkel.

facebook-runandwalk twitter-runandwalk youtube-runandwalk